Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny Sverigechef på SPG

Publicerad: 27 maj 2019, 11:18

Carl Zetterqvist, ny Sverigechef och vd på SPG. Bild: SPG

Scandinavian Property Group utser Carl Zetterqvist som ny Sverigechef och vd för den svenska verksamheten. Carl efterträder Christian Olofsson som går vidare inom bolaget.


Ämnen i artikeln:

Scandinavian Property Group

– Jag ser framemot att leda bolaget i en fas där fokus dels ligger på att byggstarta cirka 1500 bostäder i Sverige under de närmsta två åren och på att genomföra ytterligare förvärv, säger Carl Zetterqvist.

Carl är idag partner samt Head of Investment & Asset Management på Stockholmskontoret och har arbetat på företaget i fem år.

– SPG har identifierat flera spännande möjligheter i dagens marknad och har för avsikt att genomföra flera förvärv av byggrätter under andra halvåret 2019. Jag är övertygad om att Carl är rätt person till att fortsätta arbetet med att utveckla vår satsning inom bostäder och samhällsfastigheter i Sverige, säger Knut Holte, Managing Partner på SPG.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Scandinavian Property Group

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.