Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny Sverigechef och nytt investmentteam på Savills

Publicerad: 23 augusti 2018, 11:21

Savills utnämner fyra nya ledande befattningshavare. Niklas Samuelsson utnämns till Sverigechef tillika vd för Savills Sweden och Niklas Zuckerman till chef för Investments inom Savills Sweden. Anders Nordvall ansluter till Investments och blir tillika vice för Savills Sweden. Vidare har Savills rekryterat Mikael Fastén som Director Investments.


Ämnen i artikeln:

Savills

Nyrekryteringarna kommer att vara på plats i december 2018 och till dess kommer den svenska verksamheten att ledas av Johan Ericsson, tidigare vd på Catella Group och nu konsult hos Savills. Anders Nyström, som har varit Sverigechef sedan 2013, kommer att lämna sitt uppdrag som en del av förändringarna.

Niklas Samuelsson ansluter till Savills Sweden från CBRE, där han varit vice vd för CBRE Sweden sedan 2014. Han var tidigare Partner på Catella under sju år.

Niklas Zuckerman kommer från Cushman & Wakefield, där han började 2014. Tidigare var han på Catella i över 12 år.

Anders Nordvall kommer också från Cushman & Wakefield,  där han varit sedan 2014. Dessförinnan arbetade han på Catella. Han har haft flera ledande roller, inklusive vd för Catella Corporate Finance Sverige och som vd för Cushman & Wakefield i Sverige.

Mikael Fastén ansluter till Savills från CBRE tillsammans med Niklas Samuelsson. Mikael Fastén är för närvarande Head of Capital Markets för CBRE i Sverige.

– Norden och i synnerhet Sverige, är en betydande tillväxtmarknad för Savills i Europa. Genom att rekrytera fyra av Sveriges mest respekterade fastighetsrådgivare för att komplettera det befintliga teamet kommer vi att kunna erbjuda en högkvalitativ service till både existerande och nya klienter. Jag ser fram emot att arbeta med dem för att etablera Savills som den ledande rådgivaren i Sverige, säger Mark Ridley, Savills European Chief Executive Officer, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Savills

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.