Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny styrelseordförande för NAI Svefa

Publicerad: 14 oktober 2016, 10:06

Claes Kjellander har utsetts till ny styrelseordförande för NAI Svefa. Han efterträder Kia Orback.


Ämnen i artikeln:

Svefa

Claes har bland annat haft ledande befattningar på Vasakronan, Stenvalvet och Jones Lang LaSalle. Han är också ordförande i Fastighetsägarna Stockholm och ledamot i styrelsen för Fastighetsägarna Sverige.

– Efter tio år i styrelsen varav sju som ordförande känns det naturligt att lämna uppdraget. Jag vill leva som jag lär, att det behövs rotation i styrelser och jag har förberett valberedningen på detta under de senast åren. Bolaget har nu god lönsamhet och en mycket stabil och kompetent ledning, så tidpunkten att växla ordförande är rätt. Jag önskar bolaget all lycka i arbetet den offensiva tillväxtresan för att bli Sveriges ledande fastighetskonsult, säger Kia Orback avgående styrelseordförande NAI Svefa.

– Det känns mycket stimulerande att ta över som styrelseordförande för NAI Svefa. Bolaget har sedan över 20 år byggt upp en stark ställning i den svenska fastighetsbranschen och har nu en uttalad ambition att snabbt växa både organiskt och genom förvärv och jag ser fram emot att bidra i det arbetet, säger Claes Kjellander tillträdande styrelseordförande NAI Svefa.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Svefa

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.