Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny styrelse i Hemfosa

Publicerad: 11 december 2013, 07:37

I en förberedelse för en börsnotering tar bolaget in tre nya ledamöter i styrelsen; Anneli Lindblom, Caroline Sundewall och Ulrika Valassi.


Ämnen i artikeln:

Hemfosa Fastigheter

De nya ledamöterna ska tillföra kompetens inom områden såsom IFRS-redovisning, kredit- och riskhantering samt styrelsearbete i börsnoterade bolag.

Anneli Lindblom är ekonom och verksam som CFO i börsnoterade Acando. Hon har flerårig bakgrund som ekonomi- och finanschef för Proffice och för Cybercom Group samt som interims-CFO via egen konsultverksamhet.

Caroline Sundewall är civilekonom och driver egen verksamhet inom rådgivning och verksamhetsutveckling. Hon har tidigare haft ledande positioner inom såväl bank- och finanssektorn som affärsmedia. Caroline Sundewall är ledamot i ett flertal noterade och onoterade bolag, bland annat som ordförande i Svolder och styrelseledamot i Lifco, Södra, Mertzig Asset Management och Pågen Group.

Ulrika Valassi är civilekonom och verksam som CEO i Au Management. Hon har en bakgrund som kreditchef i Landshypotek samt inom SEB med seniora positioner inom kredit- och riskfunktionen.

I samband med den extra bolagsstämman frånträdde de tidigare ledamöterna Sören Ferin, Mats Israelsson, Kent Jonsson, Christer Wachtmeister, Kim Westberg, Karin Osslind, Lars Thagesson, Karim Sahibzada och Birgitta Stenmark från sina styrelseuppdrag.  Efter den extra bolagsstämman består styrelsen därmed av ledamöterna Bengt Kjell (ordförande), Jens Engwall, Magnus Eriksson, Anneli Lindblom, Daniel Skoghäll, Caroline Sundewall och Ulrika Valassi.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Hemfosa

Ämnen i artikeln:

Hemfosa Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.