Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny regiondirektör till Akademiska Hus

Publicerad: 18 september 2012, 12:33

Lars Hagman

Lars Hagman har utsetts till ny regiondirektör för Akademiska Hus Öst. Han kommer närmast från tjänsten som affärsutvecklare på JM Region Öst.


Ämnen i artikeln:

Akademiska Hus

Lars Hagman efterträder Lars Svensson, som går vidare till en chefstjänst inom Henry Ståhl Fastigheter.

Under de närmaste åren planerar Akademiska Hus att satsa 800 miljoner kronor i region Öst. Några av de större projekten är utvecklingen av Campus Valla i Linköping och planeringen av LinköpingsBo 2016 som ska resultera i den helt nya stadsdelen Vallastaden.

– Akademiska Hus är i en stark utvecklingsfas och våra kunders efterfrågan på kunskapsmiljöer fortsätter att öka över hela landet. Lars Hagmans gedigna erfarenhet av fastighetsbranschen och starka regionala förankring är en mycket viktig komponent i det fortsatta arbetet med att tillsammans med våra kunder utveckla kunskapsmiljöerna i östra Sverige, säger Kerstin Lindberg Göransson, vd för Akademiska Hus.

Lars Hagman tillträder tjänsten den 15 oktober och kommer att vara placerad på regionkontoret i Linköping. Han blir direkt underställd koncernchefen och kommer även att ingå i Akademiska Hus koncernledning.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Akademiska Hus

Ämnen i artikeln:

Akademiska Hus

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.