Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag14.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Ny regionchef i Boden

Publicerad: 13 augusti 2015, 06:45

Håkan Tano

Håkan Tano, tidigare Försvarsmakten, har under augusti startat som ny regionchef Norr på Fortifikationsverket.


Ämnen i artikeln:

Fastighetsmarknaden i norra SverigeBodenFortifikationsverket

Håkan har varit artilleriofficer och sedan 2002 Fortifikationsofficer med ansvar för lokaler, mark och anläggningar i de fyra nordliga länen där han var chef för Lokalplaneringsenhet Norr.

– Jag har arbetat med Fortifikationsverkets personal och bestånd ur ett kundperspektiv under 13 år. Därför känner jag mig trygg med personalen och kan med ett annat perspektiv förstå kundens behov. Jag är tränad på förändringsarbete från Försvarsmakten och Fortifikationsverket har en ny organisation som skall implementeras och där kan jag bidra, säger Håkan Tano.

Fortifikationsverket förvaltar ett av landets största fastighetsbestånd med en investeringsvolym på ca 1 miljard per år och en total area på dryga 3 miljoner kvadratmeter. I beståndet ingår kontors- och utbildningslokaler, flygplatser, hamnar och förråd samt övnings- och skjutfält. Därtill är en del av beståndet hemliga försvarsanläggningar. Verket bidrar med sitt bestånd till landets försvarsförmåga.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Fortifikationsverket

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.