Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny projekt- och utvecklingschef på Wihlborgs

Publicerad: 15 februari 2018, 07:48

Bild: Wihlborgs

Andreas Ivarsson blir ny projekt-och utvecklingschef på Wihlborgs. Han efterträder Ulrika Hallengren som är tänkt att axla rollen som vd för företaget.


Ämnen i artikeln:

Andreas IvarssonWihlborgs Fastigheter

Andreas Ivarsson blir ny projekt-och utvecklingschef på Wihlborgs. Han efterträder Ulrika Hallengren som är tänkt att axla rollen som vd för företaget, när Anders Jarl föreslås som ordförande.

Anders Ivarsson har arbetat på företaget som fastighetsutvecklare sedan augusti 2017. Innan dess kom han närmast från Skandia Fastigheter.

– Andreas har gjort fina insatser och visat ett stort driv och en stark affärsmässighet under det halvår han hunnit vara hos oss. Dessutom har han ett stort förtroende i marknaden och gedigen vana av både utveckling och ledarskap. Vi har många spännande utvecklingsprojekt på gång, på både kort och lång sikt, och jag är övertygad om att Andreas är helt rätt person för att driva dessa, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

Han tillträder den nya tjänsten den 1 mars.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.