Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny ordförande i Einar Mattssons styrelse

Publicerad: 1 oktober 2012, 11:44

Arne Karlsson

Arne Karlsson har i september valts in som ledamot i Einar Mattsson ABs styrelse. Vid bolagsstämman 2013 träder han in som styrelseordförande efter Magnus Schmidt.


Ämnen i artikeln:

Einar Mattsson

Arne Karlsson är utöver engagemanget i Einar Mattsson styrelseordförande i Ratos och SNS (Studieförbundet Näringsliv och Samhälle) samt styrelseledamot i Bonnier Holding, Bonnier AB och AP Möller Maersk.

De övriga ledamöterna i styrelsen är Lennart Bernhardtson, Henrik Didner, Marianne Ränk, Ristjan Ränk, Anders Ränk, Kristina Ränk och Stefan Ränk.

– Vi ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med Arne i styrelsen. Hans erfarenhet från att arbeta med familjeföretag och företagsutveckling passar väl in med våra ambitioner att vara engagerade, omtänksamma och framåt i det vi tar oss an, säger Anders Ränk, styrelseledamot och ordförande i ägarrådet.

– Med sin industriella bakgrund och breda styrelseerfarenhet har Magnus Schmidt skickligt lotsat oss genom generationsskiften på såväl ägar- som operativ nivå. Det är med stor tacksamhet vi ser tillbaka på Magnus insatser som ordförande avslutar Anders Ränk.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Einar Mattsson

Ämnen i artikeln:

Einar Mattsson

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.