Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny ordförande för SKB

Publicerad: 2 juni 2017, 11:03

SKB:s styrelseordförande Charlotte Axelsson.

Foto: SKB

Vid föreningsstämman för Stockholms Kooperativa Bostadsförening, SKB, den 1 juni valdes Charlotte Axelsson till ny styrelseordförande.


Ämnen i artikeln:

SKB

Vid föreningsstämman för Stockholms Kooperativa Bostadsförening, SKB, den 1 juni valdes Charlotte Axelsson till ny styrelseordförande. Detta efter att nuvarande styrelseordförande Håkan Rugeland avböjt omval efter 25 år som aktiv i styrelsen.

–  Jag är glad över förtroendet och ser fram mot uppdraget att leda Stockholms största privata hyresrättsaktör in i sitt andra sekel. Bostäder är en förutsättning för regionens tillväxt och SKB kan med sin unika boendeform, bidra till utveckling, säger Charlotte Axelsson i ett pressmeddelande.

Hon har tidigare varit verksam som vd på Arsenalen, Familjebostäder, Svenska Bostäder och HSB Stockholm, samt jobbat i finansledningen och som borgarrådssekreterare inom Stockholm Stad. Axelsson har även varit styrelseledamot i ett antal företag inom bostadsbranschen och arbetat i nationella och internationella organisationer som främst syftat till att förbättra och utveckla bostadsbranschen.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

SKB

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.