Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Ny ordförande för Fastighetsägarna GFR

Publicerad: 15 April 2016, 05:35

Bengt Gustafsson

Bengt Gustafsson tar över ordförandeklubban i Fastighetsägarna GFR efter Lars-Erik Jansson som haft posten de senaste tio åren.


Ämnen i artikeln:

Fastighetsägarna GFR

Bengt Gustafsson valdes under gårdagens fullmäktigemöte till ny ordförande för Fastighetsägarna GFR. Han har bland annat 16 år som vd på Stena Fastigheter Göteborg AB bakom sig och driver idag egen konsultverksamhet inom fastighetsbranschen.

Han har också suttit i Fastighetsägarna GFRs styrelse, varit ledamot i Ansvarsnämnden och i varit representant för de privata fastighetsföretagen i Boplats Göteborgs styrelse.

– Att nu ta över ordföranderollen är förstås stimulerande. Det finns alltid många viktiga frågor i vår bransch att arbeta med. Branschorganisationen har en viktig roll i allt från att arbeta med de politiska förutsättningarna till de vardagliga frågorna för den enskilde medlemmen, säger Bengt Gustafsson.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Fastighetsägarna GFR

Ämnen i artikeln:

Fastighetsägarna GFR

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.