torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Ny ledning på Cushman & Wakefield

Publicerad: 17 september 2018, 04:39

Foto: Cushman & Wakefield

Karl Persson har utsetts till Head of Sweden tillsammans med Marie Cronström som blir Chief Operating Officer och Deputy Head of Sweden.

Ämnen i artikeln:

Cushman & WakefieldCushman & Wakefield

Båda är erfarna International Partners i bolaget och som även fortsättningsvis kommer att arbeta med kunder i kombination med sina nya roller

Karl Persson och Marie Cronström är båda International Partners i bolaget och kommer även fortsättningsvis att arbeta med kunder i kombination med sina nya roller. De kommer också att arbeta nära Cushman & Wakefields affiliates i Norden för att vidareutveckla och stärka affärs- och kundrelationerna i regionen, uppger Cushman & Wakefield.

-Det är alltid ett stort nöje att tillkännage interna befordringar till ledande positioner, vilket är bevis på framgångsrikt arbete inom bolaget och för företagets räkning. Karl och Marie är båda erfarna ledare, högt respekterade av både kollegor och kunder, och är mycket motiverade att driva och utveckla vår verksamhet i regionen, säger Colin Wilson, Chief Executive Officer, EMEA, i ett pressmeddelande.

Karl Persson blir Head of Sweden och efterträder Agneta Jacobsson som slutar efter 25 år inom företaget. Han anställdes till Cushman & Wakefields Capital Markets-team i maj 2017 med målet att bygga ett marknadsledande transaktionsteam i Göteborg. Han kommer tillsammans med Daniel Anderbring, som nyligen utsågs till Head of Capital Markets i Sverige, att fortsätta bygga den svenska Capital Markets-verksamheten.

Marie Cronström blir Deputy Head of Sweden och Chief Operating Officer. Hon kommer även fortsättningsvis att leda affärsområdet Occupier Services.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev