Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Ny ledning för den nordiska verksamheten

Publicerad: 19 April 2016, 06:08

Andreas Norberg och Stefan Berg.

Foto: CBRE.

CBRE Global Investors har genomfört ändringar i ledningen. Den Nordiska verksamheten tas över av Stefan Berg och Andreas Norberg .


Ämnen i artikeln:

CBRE

CBRE Global Investors har genomfört ändringar i ledningen. Den Nordiska verksamheten tas över av Stefan Berg och Andreas Norberg.

Båda tillträdde den 1 April som Managing Directors och kommer dela ansvaret för den Nordiska verksamheten. De kommer parallellt att behålla ansvaret för sina respektive tidigare ansvarsområden där Stefan ansvarar för Asset Management och Andreas för Transaktioner.

Innan CBRE Global Investors arbetade Andreas Norberg som Senior Investment Manager på Kungsleden samt som Director på CBRE Capital Markets team.

Stefan Berg startade på bolaget i januari 2014 som Head of Asset Management Nordics. Dessförinnan arbetade Stefan för Pembroke Real Estate med utvecklingen av Nordeas huvudkontor i Stockholm, dessförinnan var han Head of Asset Management hos Genesta.

Andreas och Stefan ersätter Rik Eertink som flyttar till Nederländerna för att ansvara för CBRE Dutch Retail Fund.

-Norden blir alltmer prioriterat för flertalet av våra investerare och fonder och är en viktig del av vår europeiska verksamhet. Genom Andreas och Stefans goda ledaregenskaper och erfarenhet av branschen säkerställer vi vår förmåga att möta våra kunders behov i Norden, kommenterar Pieter Hendrikse, CEO EMEA.

Redaktieonen

Källa: Pressmeddelande CBRE Global Investors

Ämnen i artikeln:

CBRE

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.