Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Ny koncernchef i Bravida

Publicerad: 16 oktober 2014, 05:30

Bravidas styrelse har utsett Mattias Johansson, nuvarande divisionschef i Bravida Norge, till ny vd och koncernchef i Bravida.


Ämnen i artikeln:

Bravida

Mattias Johansson tillträder tjänsten den 1 januari 2015. Nuvarande vd och koncernchef Staffan Påhlsson träder tillbaka från sin position efter mer än 30 år i Bravida. Staffan Påhlsson blir vice vd och kommer att stödja organisationen i arbetet med strategiska initiativ samt på sikt också ta en plats i styrelsen.

– Staffan Påhlsson har arbetat inom Bravida i över 30 år och har varit en nyckelperson i bolagets utveckling. Det här är en naturlig succession och vi är tacksamma att Staffan fortsätter att vara ett stöd och bidra till Bravida. Jag tackar Staffan för hans skickliga ledarskap som har utvecklat Bravida till en stark marknadsledare i Skandinavien, säger Michael Siefke.

Mattias Johansson har arbetat inom Bravidakoncernen sedan 1998 och han är idag divisionschef i Norge, sedan januari 2013.

– Jag är glad över att lämna över rollen som vd och koncernchef till Mattias Johansson. Med över 15 år i olika roller inom Bravida känner han företaget väldigt bra. Han har också visat på en stark förmåga att få affären att växa i sin nuvarande roll. Jag ser fram emot att han tar över rodret på Bravida framöver, säger Staffan Påhlsson, vd och koncernchef i Bravida.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Bravida

Ämnen i artikeln:

Bravida

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.