Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny i ledningen på Einar Mattsson

Publicerad: 4 september 2014, 12:30

Ewelina Tokarczyk Holm

Ewelina Tokarczyk Holm har tillträtt hon tjänsten som kommunikationschef i Einar Mattsson AB. Hon kommer även att ingå i Einar Mattssons koncernledning.


Ämnen i artikeln:

Einar MattssonStefan Ränk

– Vi har som ambition att de närmaste åren uppföra 4 000 nya bostäder i egen regi och då är kommunikation ett centralt verktyg för att förmedla vad vi gör och kommer att göra. Jag är glad över att Ewelina Holm tar ett större ansvar för vårt kommunikationsarbete och aktivt bidrar till koncernledningens arbete, säger Stefan Ränk, koncernchef för Einar Mattsson AB

Ewelina Tokarczyk Holm har tidigare varit kommunalråd i Göteborg, senior konsult på Prime PR, och kommunikationsstrateg på Stockholms Handelskammare. Hon har sedan 2013 ansvarat för Einar Mattssons samhälls- och mediekontakter.

Einar Mattssons koncernledning består nu av Stefan Ränk, Mikael Anjou, Fredrik Gamrell, Per Jutner och Lena Lindh och Ewelina Tokarczyk Holm.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Einar Mattsson

Ämnen i artikeln:

Einar MattssonStefan Ränk

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.