Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny hållbarhetschef på Fastighetsägarna

Publicerad: 1 september 2015, 04:39

Karin Karlsbro.

Foto: Fastighetsägarna.

Karin Karlsbro blir ny hållbarhetschef på Fastighetsägarna Stockholm. Hon efterträder Sara Haasmark som blivit ny vd på samhällsbyggarna.


Ämnen i artikeln:

Fastighetsägarna Stockholm

Karlsbro är jurist och har bland annat varit kanslichef på Folkpartiets riksdagskansli och stabschef åt tidigare integrationsministern Nyamko Sabuni.

Hon har också varit miljöpolitisk talesperson för Folkpartiet och Fp:s gruppledare i Miljö- och hälsoskyddsnämnden i Stockholm. Närmast kommer hon från PR-byrån Grayling där hon varit seniorkonsult och hållbarhetsexpert.

– Jag ser väldigt mycket fram emot min nya roll. Medlemmarna är förebilder för andra branscher och jag vill driva på för att det ska bli ännu enklare och motiverat att ta det ambitiösa klimat- och miljöansvar som fastighetsägarna gör. Fastighetsägarnas arbete för social hållbarhet spelar en viktig roll och det är en del av hållbarhetsområdet som jag vill vara med och utveckla framöver, säger Karin Karlsbro.

– Rekryteringen av Karin Karlsbro är ett styrkebesked. Hållbarhet är en av vår tre primära fokusområden och Karin har den perfekta kombinationen av sakkunskap, kommunikationskompetens och politisk expertis, säger Billy McCormac, vd Fastighetsägarna Stockholm.

Karin Karlsbro tillträder tjänsten måndagen den 7 september 2015.

Redaktionen

Källa: Fastighetsägarna

Ämnen i artikeln:

Fastighetsägarna Stockholm

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.