Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny finanschef på Real Holding

Publicerad: 19 oktober 2017, 11:09

Foto: Dreamstime.

Lars-Olof Olsten, diplomerad ekonom, tillträdde som CFO för Real Holding den första oktober. “Med hans erfarenhet, kunskap och nätverk börjar vi lägga grunden för Real 2.0.”, säger vd Anna Weiner Jiffer.


Ämnen i artikeln:

Real Holding Sverige

Lars-Olof Olsten, diplomerad ekonom, tillträdde som CFO för Real Holding den första oktober.

– Det är med stor glädje och tillförsikt jag hälsar Lars-Olof välkommen till Reals operativa verksamhet. Med hans erfarenhet, kunskap och nätverk börjar vi lägga grunden för Real 2.0. Med en fokuserad strategi och större kompetens kommer vi nu successivt att bygga värde för våra hyresgäster, personal, bolaget och dess ägare, säger Anna Weiner Jiffer, vd på Real holding, i ett pressmeddelande.

L-O Olsten är diplomerad ekonom och medgrundare och partner i fastighetsbolaget Newcap, som förvaltar och utvecklar fastigheter i mellersta och södra Sverige. Han har trettio års erfarenhet från fastighetsfinansiering, organisationsutveckling och ekonomistyrning i olika verksamheter.

– Det ska bli spännande att operativt få vara med och bygga det nya Real. Vi har ett exceptionellt bra ledningsteam vilket är en förutsättning för att klara de utmaningar som bolaget står inför, säger han.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Real Holding Sverige

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.