Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny finanschef på Akademiska Hus

Publicerad: 19 december 2018, 07:40

Karin Blomstrand. Bild: Akademiska Hus

Karin Blomstrand har rekryterats till finanschef på Akademiska Hus. Hon efterträder därmed Agneta Rodosi som går i pension.


Ämnen i artikeln:

Akademiska Hus

Karin Blomstrand kommer närmast från rollen som Deputy Head of Large Real Estate på Danske Bank. Hon har inom Danske Bank även varit verksam som Senior Relationship Manager på Large Real Estate i elva år och dessförinnan bland annat varit CFO för Familjebostäder i Göteborg i tolv år. Karin Blomstrand har styrelseuppdrag i AB Svenska Bostäder och AB Stadsholmen.

– Jag är mycket glad över rekryteringen. Karin har rätt kompetens och erfarenhet för att driva Akademiska Hus framgångsrika finansieringsarbete vidare. Det arbetet är en förutsättning för att vi årligen kan investera 2,5 – 3 miljarder kronor i ny- och ombyggnationer som stärker Sverige som kunskapsnation, säger Kerstin Lindberg Göransson, vd på Akademiska Hus, i ett pressmeddelande.

Karin Blomstrand tillträder som finanschef senast den 6 mars 2019 med placeringsort i Göteborg.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Akademiska Hus

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.