Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Ny ekonomichef på AMF Fastigheter

Publicerad: 23 Augusti 2011, 22:00

Marie Barkman Hollaus blir ny ekonomichef på AMF Fastigheter. Närmast kommer hon från motsvarande tjänst på ICA Fastigheter. Hon kommer att ingå i ledningsgruppen för AMF Fastigheter.


Ämnen i artikeln:

AMF Fastigheter

Marie Barkman Hollaus blir ny ekonomichef på AMF Fastigheter. Närmast kommer hon  från motsvarande tjänst på ICA Fastigheter. Hon kommer att ingå i ledningsgruppen för AMF Fastigheter.

Marie Barkman Hollaus har tidigare arbetat som bland annat ekonomichef på ICA Fastigheter, skattekonsult på KPMG, ekonom på ABB Fastigheter och som skattehandläggare på Skatteverket.

Fler rekryteringar

AMF Fastigheter har även anställt Sara Torstensson som controller. Hon kommer närmast från en liknande tjänst på Vasakronan.

Eva Kasberg har rekryterats som kommunikationsansvarig på AMF Fastigheter. Eva, som har en bakgrund bland annat som kommunikationskonsult och biträdande informationschef på Vasakronan, ingår i ledningsgruppen för AMF Fastigheter.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande AMF Fastigheter

Ämnen i artikeln:

AMF Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.