Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny CIO på Tyréns

Publicerad: 1 juli 2019, 10:21

Ylva Berg, ny CIO på Tyréns.

Tyréns förstärker koncernledningen och rekryterar Ylva Berg som ny CIO. Ylva kommer närmast från Coor, där hon varit CIO och digitaliseringschef i tio år.


Ämnen i artikeln:

Tyréns

Tyréns förstärker koncernledningen och rekryterar Ylva Berg som ny CIO. Ylva kommer närmast från Coor, där hon varit CIO och digitaliseringschef i tio år.

– Jag är väldigt glad att Ylva snart tar plats i koncernledningen och sätter IT samt digitalisering på agendan. Ytterst handlar det om att samla och utveckla vår digitala kompetens och kultur, säger Johan Dozzi, vd och koncernchef på Tyréns i ett pressmeddelande.

Ylva tillträder sin nya roll den 23 september.

– Här får jag chansen att fortsätta att arbeta med digitalisering, bygg och fastighet kombinerat med samhällsbyggnad i ett bredare perspektiv. För mig är det också viktigt att komma till ett modernt företag med en stark hållbarhetsprofil, säger Ylva Berg i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Tyréns

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.