Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny chef till Älvstranden

Publicerad: 12 augusti 2019, 07:27

Kristina Gradin.

Kristina Gradin har anställts som ny chef för projektstyrning på Älvstranden Utveckling.


Ämnen i artikeln:

Älvstranden UtvecklingFastighetsmarknaden i Västsverige

Kristina Gradin har anställts som ny chef för projektstyrning på Älvstranden Utveckling.

Hon kommer närmast från en tjänst som regionchef på Bonava Sydväst och tillträder sin nya tjänst 13 augusti. Som chef för projektstyrningen kommer hon att leda medarbetare som arbetar operativt med stadsutveckling i flera av Göteborgs centrala delar, bland annat Lindholmen, Frihamnen och Masthuggskajen. Idag består avdelningen av cirka 20 projektledare och koordinatorer. Kristina Gradin kommer också att ingå i bolagets ledningsgrupp.

— Vi är väldigt nöjda med att Kristina väljer att söka sig till Älvstranden Utveckling. Hon är en omvittnat god ledare och kommer att tillföra mycket klokskap och kompetens som gör oss ännu vassare inom hållbar stadsutveckling, säger Marika Ogrelius Engström, vice VD för Älvstranden Utveckling, i ett pressmeddelande.

Kristina Gradin efterträder Mats Ransgård, som går över till en ny roll med ansvar för att utveckla bolagets arbete med mark och infrastruktur i genomförandefasen.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.