lördag4 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Ny chef på Fasticon Kompetens

Publicerad: 11 februari 2014, 04:45

Susanna Öckert

Susanna Öckert har tillträtt tjänsten som chef för Fasticon Kompetens interimverksamhet i Stockholm vilket innebär att hon håller i bolagets uthyrningsverksamhet av fastighetskonsulter i Stockholmsområdet. Närmast kommer Susanna Öckert, som har en lång erfarenhet av rekrytingsarbete, från Kyrin Fastighetsrekrytering där hon arbetat i två år.

Ämnen i artikeln:

Fasticon

– Jag kommer att vara ansvarig för Fasticon Kompetens interim management-verksamhet. Oftast rör det sig om uthyrning av chefer på en lite högre nivå men även av fastighetskonsulter till andra poster, säger hon.

Hon säger att man har märkt av en mycket stark tillväxt inom interimverksamheten, närmare bestämt 30 procent över ett år. I teamet som Susanna Öckert kommer att leda sitter sedan tidigare tre interim managers.

– Min uppgift blir att leda den gruppen och möta den stora efterfrågan som finns efter den här typen av specialistkompetens. Det finns mycket tryck i efterfrågan men företagen avvakter med att anställa. Mycket kommer att handla om att jobba med produktutveckling och att utveckla vår affär och det kommer att bli en rolig utmaning, säger Susanna Öckert i samtal med Fastighetsnytt.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev