Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny chef för fastighetsägarföreningen i Järva och Hässelby

Publicerad: 18 augusti 2022, 07:53

Karin Göransson är ny verksamhetschef för föreningen i JÄrva och Hässelby-Vällingby.

Foto: Fastighetsägare i Järva

I måndags klev Karin Göransson in som ny verksamhetschef för medlemsföreningarna Fastighetsägare i Järva och Hässelby-Vällingby Fastighetsägare som arbetar med trygghetsfrågor.


Ämnen i artikeln:

HässelbyJärvastadenSvepet

 – Jag är tacksam över att jag fått förtroendet att komma tillbaka till Järva och Hässelby-Vällingby i en ny roll med större mandat, då det är så mycket spännande som händer i stadsdelarna, säger hon i en kommentar. 

Nu påbörjas därmed nästa fas i Järva.

– När det gäller Hässelby-Vällingby, så har föreningen vuxit och här ser jag fram emot att hitta fler samverkansparter och utveckla verksamheten både konkret och medlemsnära, säger Karin.

Karin Göransson har stor erfarenhet av att arbeta med trygghetsfrågor och brottsförebyggande arbete och har senast varit verksamhetschef hos Tryggare Väsby. Under perioden 2013–2018 har hon dessutom arbetat som projektledare i föreningarna i Skärholmen, Hässelby-Vällingby och Järva. 

– Jag och styrelsen ser fram emot att tillsammans med Karin och kansliet ta nästa steg i föreningens utveckling, kommenterar Åsa Steen, ordförande i Fastighetsägare i Järva och Förvaltningschef, Svenska Bostäder.

 – Jag är enormt nöjd med rekryteringen av Karin. Med hennes spetskompetens och långa erfarenhet från liknande roller kommer det att bli ett kanontillskott till föreningen, kommenterar även Stefan Sandberg, ordförande i Hässelby-Vällingby Fastighetsägare och vd Svenska Bostäder.

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

HässelbyJärvastadenSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.