Måndag23.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Ny chef för affärsutveckling på HSB

Publicerad: 29 Juni 2017, 06:54

Stefan Sand.

Stefan Sand har utsetts till chef för den nya affärsutvecklingsenheten inom HSBs nationella nyproduktionsbolag som verkar utanför Stockholm.


Ämnen i artikeln:

HSB

Stefan Sand har utsetts till chef för den nya affärsutvecklingsenheten  inom HSBs nationella nyproduktionsbolag som verkar utanför Stockholm.

I rollen ingår bland annat att utveckla långsiktiga relationer med kommuner, fastighetsbolag, markägare och övriga beslutsfattare. Stefan Sand har jobbat som projektledare inom HSB Projektpartner sedan januari 2014. Han tillträder den nya tjänsten den 1 september 2017

– Vi har höga ambitioner med HSBs nyproduktion och för avsikt att produktionsstarta 1 500–2 000 lägenheter varje år på de marknader vi verkar på. Det innebär att vi ska förvärva minst lika många byggrätter varje år. Det känns bra att Stefan med det nya teamet tar sig an utmaningen tillsammans med övriga för att öka förvärvstakten enligt vår tillväxt- och markstrategi säger, Magnus Ekström, t.f. vd HSB Projektpartner.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

HSB

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.