Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny CFO på MKB

Publicerad: 8 april 2013, 07:29

Magnus Jönsson

Under våren lämnar Haqvin Svensson MKB Fastighets AB efter nära 30 år som finanschef och vice vd i MKB. Han efterträds av den internt rekryterade Magnus Jönsson som har arbetat som controller på MKB sedan 2002 och sedan 2007 som teknisk chef.


Ämnen i artikeln:

MKB

Innan Magnus Jönsson kom till MKB har han arbetat som kundansvarig på HSB Malmö och som ekonomiansvarig på ADDCON Bostadsprojekt AB. Han är utbildad driftingenjör på Malmö Högskola, har en Ekonomie magister-examen från Lunds universitet och avslutade i januari 2013 en Executive MBA vid Lunds Universitet.

– Det känns självklart hedrande att efterträda Haqvin Svensson som har betytt mycket för MKB:s utveckling. Idag är MKB ett bolag med stark finansiell ställning, vilket möjliggör utveckling av verksamheten, det vill säga större socialt engagemang och fler nya och välskötta lägenheter på Malmös bostadsmarknad, säger Magnus Jönsson.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande MKB

Ämnen i artikeln:

MKB

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.