Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag07.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Ny CFO på Atrium Ljungberg

Publicerad: 16 Mars 2016, 06:57

Martin Lindqvist.

Foto: Aleris.

Martin Lindqvist blir ny CFO på Atrium Ljungberg. Han efterträder därmed Annica Ånäs, som utsågs till ny vd i februari. Lindqvist kommer närmast från vårdkoncernen Aleris och industriföretaget Munters.


Ämnen i artikeln:

Annica ÅnäsAtrium Ljungberg

Martin Lindqvist blir ny CFO på Atrium Ljungberg. Han efterträder därmed Annica Ånäs, som utsågs till ny vd i februari. Lindqvist kommer närmast från vårdkoncernen Aleris och industriföretaget Munters, där han också arbetat som CFO.

– Atrium Ljungberg är ett gediget företag med spännande framtidsutsikter. Här finns många kompetenta och engagerade medarbetare och jag ser fram emot att tillsammans med dem få bidra till bolagets fortsatta tillväxt, säger Martin Lindqvist.

I uppdraget som cfo för Atrium Ljungberg ingår, förutom ekonomi och finans, även områdena inköp, it, kommunikation och juridik. Martin Lindqvist kommer att ingå i Atrium Ljungbergs bolagsledning och tillträder omgående.

– Jag är nöjd att vi så snabbt har hittat en mycket bra lösning för den viktiga rollen. Med Martin får vi en kompetent och erfaren cfo som delar bolagets starka värderingar, säger vd Annica Ånäs.

Redaktionen

Källa: Atrium Ljungberg

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.