torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Ny CEO på C.F. Møller Archiects

Publicerad: 16 januari 2019, 13:48

Lone Bendorff. Bild: C.F Møller Architects

Lone Bendorff, nuvarande vice vd på C.F. Møller Archiects, blir partner och utses i samma veva till ny CEO för bolaget. Hon efterträder nuvarande CEO Klaus Toustrup som blir kvar i företaget som partner.

Ämnen i artikeln:

C.F. MøllerLone Bendorff

Lone Bendorff, nuvarande vice vd på C.F. Møller Archiects, blir partner och utses i samma veva till ny CEO för bolaget. Hon efterträder nuvarande CEO Klaus Toustrup som blir kvar i företaget som partner och även sitter kvar i ledningen.

– Det är med stor glädje som vi kan presentera Lone Bendorff som partner och CEO för C.F. Møller Architects. Med Lone får vi en resurs med internationell utblick och en ledarskapserfarenhet som man sällan ser i arkitekturvärlden, säger Klavs Hyttel, styrelseordförande på C.F. Møller Architects.

Lone är utbildad jurist och har arbetat på C. F Møller sedan 2015. Hon tog plats i ledningen i augusti 2017 i rollen som vice vd.

– Jag ser fram emot den nya rollen, och även om jag går in i den med viss vördnad och respekt känner jag samtidigt att jag är väl rustad för uppgiften. Jag har känt mig hemma hos C.F. Møller från dag ett, där nyckelord som trovärdighet, ansvar och en stor professionalism ger en stark bas och en viktig sammanhållning, säger Lone Bendorff.

Ledningen består nu av CEO Lone Bendorff, styrelseordförande Klavs Hyttel, ekonomidirektör Birgit Møller och partnern Klaus Toustrup.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev