torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Ny ansvarig för Pembroke i Norden

Publicerad: 29 september 2020, 09:06

Kristin Willerström har tidigare jobbat på bland annat Savills i London.

Foto: Nicklas Thegerström

Pembroke har fått en ny ansvarig för Norden. Det är Kristin Willerström som nu ska axla ansvaret för utvecklingen av bolagets fastighetsbestånd i regionen.

Ämnen i artikeln:

Pembroke Real Estate

Mattias Fröjd

mattias.frojd@fastighetsnytt.se


Tillsättningen av Kristin Willerström följer på en större strategisk omflyttning där företrädaren, Akira Shimizu, nu tar ansvar för Pembrokes bestånd i Asien och Stillahavsområdet.

Läs även: Två nya restauranger öppnar i Stockholm City 

Själv har Kristin Willerström 15 års erfarenhet av branschen. Bland annat har hon jobbat på Savills i London och efter återkomsten till Sverige blev det AXA Real Estate innan hon gick vidare till Pembroke.

- Efter tio år i London flyttade jag tillbaka till Sverige och Stockholm där jag är född och uppvuxen. Jag har nu varit fyra år på Pembroke, tidigare med ansvar för fastighetsförvaltningen av den nordiska portföljen innan jag tog över som regional director i Norden, säger Kristin Willerström till Fastighetsnytt.

Läs även: Pembroke: ”Vi måste alltid uppdatera oss själva” 

Det är svårt att överblicka vad pandemin kommer att få för långsiktiga effekter för fastighetsmarknaden. För Pembroke ligger dock strategin kvar: mixed-use i form av kontor, handel och bostäder i centralt belägna lägen. 

Läs mer om Pembrokes satsningar i Norden och strategin efter coronapandemin i nästa nummer av Fastighetsnytt som kommer ut den 23 oktober. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev