Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag16.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Ny ansvarig för AMFs onoterade bolag

Publicerad: 13 september 2016, 04:48

Fredrik Ronvall.

Foto: AMF.

Fredrik Ronvall, transaktions- och analyschef på AMF Fastigheter, utökar sitt uppdrag och kommer parallellt att ansvara för AMFs kapitalförvaltning som förvaltare och investeringsansvarig.


Ämnen i artikeln:

AMFAMF Fastigheter

Fredrik Ronvall, transaktions- och analyschef på AMF Fastigheter, utökar sitt uppdrag och kommer parallellt att ansvara för AMFs kapitalförvaltning som förvaltare och investeringsansvarig för delägda onoterade fastighetsbolag i Sverige och utomlands.

– AMF har de senaste åren, bland annat mot bakgrund av det rådande lågränteläget, ökat investeringarna i fastigheter markant. Fredrik Ronvall kommer att stärka såväl vår roll som ägare som våra möjligheter att identifiera nya investeringsmöjligheter, säger Peder Hasslev, vice vd och kapitalförvaltningschef AMF.

Idag består AMFs fastighetsinnehav utöver det helägda AMF Fastigheter av de delägda bolagen Rikshem, Oslo Areal AS i Norge, samt Antilooppi GP Oy och Mercada Oy i Finland.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

AMFAMF Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.