Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Ny analyschef på Catella

Publicerad: 6 Augusti 2014, 04:54

Dr Thomas Beyerle är utsedd till analyschef för Catellas europeiska fastighetsrådgivning. Han kommer närmast från IVG Immobilien AG.


Ämnen i artikeln:

Aberdeen Standard InvestmentsCatellaTriuva

Rollen är ny på Catella och som analyschef kommer Thomas Beyerle att arbeta både på europeisk nivå med Catellas fastighetsrådgivning i elva länder och med den tyska kapitalförvaltningen. Dr Beyerle kommer att vara stationerad på Catellas kontor i Frankfurt.

– Catella har en mycket intressant profil på den europeiska fastighetsmarknaden, med ett kompletterande erbjudande av kvalificerad rådgivning och kapitalförvaltning. Jag ser fram emot att utveckla Catellas analysverksamhet och höja vår profil och röst som marknadsexpert, säger Thomas Beyerle, i ett pressmeddelande.

Thomas Beyerle kommer närmast från rollen som vd och chef för hållbarhetsarbete och forskning på IVG Immobilien AG. Tidigare var han Head of Global Research på Aberdeen.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Catella – 1 juli

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.