Söndag05.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Ny affärsutvecklingchef på Vasakronan

Publicerad: 18 Januari 2013, 09:21

Vasakronan utser Jesper Örtengren till ansvarig för handel. I ansvarsområdet ligger att samordna företagets resurser samt säkra och samordna strategierna för Vasakronans arbete när det gäller produkter, lägen och arbetssätt.


Ämnen i artikeln:

Fredrik WirdeniusVasakronan Fastigheter

2005 började Jesper Örtengren som biträdande marknadsområdeschef handel på dåvarande AP Fastigheter och har därefter haft ett flertal olika roller inom handel i Göteborg. Han jobbar idag som fastighetschef handel i Göteborg.

I ansvarsområdet ligger att samordna företagets resurser samt säkra och samordna strategierna för Vasakronans arbete när det gäller produkter, lägen och arbetssätt. I sin nya roll kommer Jesper Örtengren att arbeta över alla orter som Vasakronan har verksamhet.

– Handel är en bransch i förändring. Som en av landets största handelsaktörer ser vi därför ett behov av att bli ännu bättre på att möta våra kunder – oavsett bransch eller marknad. För att lyckas med det behöver vi en sammanhållande kraft och det är den uppgift Jesper nu har fått, säger Fredrik Wirdenius, vd på Vasakronan.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Vasakronan

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.