Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Ny affärsområdeschef på AMF

Publicerad: 1 Oktober 2013, 09:18

Malin Lövemark

-Det är bra att vi har en person på plats nu, säger Mats Hederos, vd på AMF Fastigheter.


Ämnen i artikeln:

AMF Fastigheter

Det senaste tillskottet hos AMF Fastigheter är Malin Lövemark som  tar över efter Charlotta Liljefors Rosell i rollen som chef för affärsområde Kontor. Anställningen är en av flera nya positioner som har tillsatts efter sommaren och Mats Hederos, vd för AMF Fastigheter, berättar att man försöker utveckla företaget hela tiden.

Affärsområde kontor har ett trettiotal medarbetare och Affärsområdeschefen ingår i AMF Fastigheters ledningsgrupp.

Malin Lövemark kommer senast från Atrium Ljungberg där hon arbetat med strategisk utveckling av större fastighetsområden med kontors- och handelsfastigheter. Hon börjar hos AMF Fastigheter i januari 2014.
-Det är en person som passar in på företaget vilket är en viktig pusselbit. Samtidigt är hon väldigt kunnig på många olika områden och har jobbat med stora frågor. Vi är väldigt nöjda att Malin kommer till oss, det är en viktig position och det är bra att vi har en person på plats nu, säger Mats Hederos.

Anställningen är en av flera nya positioner som har tillsatts efter sommaren. I augusti klev Martin Tufvesson in som vice vd och i samband med det anställdes Fredrik Ronvall  som ny transaktionschef.
-Vi försöker utveckla vårt företag hela tiden och vi har en plan att jobba efter, det här har varit ganska naturliga steg att ta. Vi försöker förändra oss i takt med att vi måste förändra oss och inte stelna i formerna, det kommer nog ske fler saker framöver, säger Mats Hederos.

För ett och ett halvt år sedan var det mycket fokus på handelsfastigheter när Fältöversten, Ringen och Västermalmsgallerian förvärvades och Mood invigdes. I år har det handlat mest om kontor med förvärv på nästan två miljarder.
-Att det blev mycket handelsfastigheter vid ett tillfälle var att de råkade vara ute på marknaden samtidigt. Vi har ganska klart för oss hur vi vill växa och givetvis vad vi vill köpa för, det finns ju en prislapp också. När rätt fastighet kommer ut på marknaden gör vi vad vi kan för att köpa den. Vi hoppas att det blir något eller några förvärv till i år parallellt med förvärv i Rikshem, säger Mats Hederos.

Mattias Fröjd

Ämnen i artikeln:

AMF Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.