lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Nu tar hon över i kommunala fastighetsbolaget

Publicerad: 13 februari 2020, 14:12

Tidigare tillväxtchefen och vice vd:n på Sankt Kors blir bolagets nya vd. Foto: Sankt Kors

Anna-Maria Jakobsson är ny vd på kommunala Sankt Kors i Linköping. Hon har arbetat på Sankt Kors sedan 2017, som tillväxtchef och vice vd.

Ämnen i artikeln:

Sankt KorsLinköping

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Anna-Maria Jakobsson tar över i toppen efter Johan Kristiansson. Hon har arbetat på bolaget sedan 2017 och utsågs till vice vd 1 mars 2019. Samtidigt beslutade styrelsen att hon skulle ta över vd-skapet när Johan Kristiansson går i pension 2020. Nu har det skett och Jakobsson är numera vd för Sankt Kors.

– Jag ser fram emot att, tillsammans med mina medarbetare och samarbetspartners, fortsätta det goda arbete som redan gjorts, säger Anna-Maria Jakobsson, i ett pressmeddelande.

Sankt Kors är i en intensiv och expansiv byggperiod med bland annat de stora projekten Ebbepark, Cavok District och Vreta Kluster. Fokus framöver kommer vara att förädla de miljöer som nu byggs.

– Det ska bli spännande att fylla våra nybyggda fastigheter med aktörer och innehåll. Sankt Kors har en unik roll som smörjkanna för att generera samverkan och nytta för våra kunder. Det är fantastiskt när vi möjliggör korsbefruktning mellan olika aktörer, något som i sin tur bidrar till tillväxt i hela regionen, säger Anna-Maria Jakobsson.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev