Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Nu lämnar 7A:s ägare över stafettpinnen

Publicerad: 19 augusti 2022, 09:31

Susanne Lindqvist (vänster) blir ny vd för 7A och Louise Hellman Strand (höger) blir ny vice vd.

Foto: 7A

Susanne Lindqvist tillträder som ny vd för 7A i september och lämnar därmed sin roll som CFO på 7A som hon haft sedan april 2021.


Ämnen i artikeln:

7ASvepet

Efter mer än 15 år som ägare och ledare av 7A har det blivit dags för vd Fredrik Hultman och vice vd Bo Fuglsang att lämna över stafettpinnen. 

– Det har varit en fantastisk resa. Nu ska det bli väldigt kul att få se bolaget fortsätta växa, lite från utsidan, på den grund som skapats. Vi tillsammans med styrelsen ser att Susanne har rätt erfarenhet, kompetens och personlighet för att fortsätta driva 7A’s utveckling framåt, kommenterar de.  

De kommer fortfarande att vara involverade genom styrelsen, olika utvecklingsprojekt och inte minst som ägare. 

– Vi är jätteglada att Susanne accepterat erbjudandet att ta över ledarskapet. Jag ser det som en stor styrka att vi har en internkandidat som känner 7A:s fina företagskultur, kommenterar styrelseordförande Ulf Mattsson.

Läs även: Coworking-aktören 7A tar över fler våningsplan i Posthuset

Så här säger Susanne Lindqvist, som har magisterexamen i ekonomi från Stockholms universitet och tidigare har varit CFO på Transcendent Group och revisor och konsult på EY, om det nya uppdraget:

– Det känns superspännande att få anta rollen som vd för 7A och tillsammans med alla andra fantastiska kolleger få fortsätta bygga och utveckla detta bolag. Jag är glad, inspirerad och ödmjuk inför uppdraget att leda bolaget på den fortsatta resan. Jag är också övertygad om att vi har en position och ett erbjudande som vi kan utveckla positivt framöver. 

Louise Hellman Strand, som blir ny vice vd, har arbetat på 7A i över tio år och är diplomerad marknadsekonom.

– Jag känner mig oerhört inspirerad och glad att få ta mig an den här rollen. Efter många år som medarbetare på 7A vet jag vilken otrolig potential som finns i bolaget. Vi är inne i en väldigt spännande utvecklingsfas med många möjligheter framåt och jag ser fram emot att vara en del av företagets fortsatta resa, kommenterar hon.

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

7ASvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.