Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

NREP utser ny vd

Publicerad: 25 september 2018, 04:08

Claus Mathisen.

Foto: NREP.

Claus Mathisen blir ny vd på NREP. Han tar över efter Mikkel Bülow-Lehnsby, en av bolagets tre grundare. Han kommer nu att fokusera på NREP:s exekutiva kommitté och strategiarbete.


Ämnen i artikeln:

NREP

NREP har utsett Claus Mathisen som ny vd för bolaget. Han tar över efter Mikkel Bülow-Lehnsby som är en av bolagets tre grundare och nu kommer att fokusera sitt arbete på NREP:s exekutiva kommitté och strategiarbete.

Claus Mathisen var mellan 2008 och 2017 vd för Pelican Self Storage, ett koncept som NREP tagit fram och byggt upp under hans ledning. Han har varit medlem i NREP:s strategiska team sedan 2008 och har ett förflutet på Boston Consulting Group och J.P. Morgan.

– Vi har tur som har någon av Claus Mathisens kaliber och med hans erfarenhet för att ta nästa steg på vår resa. NREP är nu så stort att det krävs ett annat mindset och ledarskap vilket Claus Mathisen medför medan vi säkerställer kontinuitet, kommenterar Mikkel Bülow-Lehnsby i ett pressmeddelande.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

NREP

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News