lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

NREP satsar på bostäder i Västsverige – rekryterar från Lansa

Publicerad: 11 oktober 2022, 06:38

Helene Eriksson ska leda NREP:s satsning västerut – på bilden Avenyn i Göteborg upp mot Götaplatsen med Konstmuseet, Stadsteatern och Konserthuset. Foto: Göteborg & Co/NREP

Helene Eriksson ansluter till NREP som regionchef för bostadsverksamheten i Göteborg. Eriksson har mer än 20 års erfarenhet inom fastigheter och kommer närmast från en roll som affärsutvecklingschef på Lansa Fastigheter.

Ämnen i artikeln:

NREPLansa FastigheterGöteborg

R


Innan Helene Eriksson började på Lansa har hon bland annat varit chef för hyresfastigheter på HSB Göteborg och affärsutvecklare inom Skanska Nya Hem.

– Göteborgsregionen är en marknad där vi vill växa och med en kombination av gedigen erfarenhet samt starkt driv kommer Helene att vara en viktig pusselbit i detta, kommenterar Rickard Langerfors, bostadschef på NREP. 

För ett år sedan lanserade NREP sin ambition om att ta en ledarposition i den gröna omställningen genom att uppnå en koldioxidneutral fastighetsportfölj utan klimatkompensation redan 2028.

– Jag delar bolagets drivkraft att genom innovation och nytänkande utmana och förändra den traditionella fastighetssektorn. Tillsammans måste vi ta ansvar och accelerera omställningen till koldioxidneutralitet i alla led, både under byggnation och vid långsiktig drift och förvaltning, kommenterar Helene Eriksson. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev