onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

NREP norpar Savills toppchef

Publicerad: 2 maj 2022, 12:52

Mikael Fastén lämnar Savills transaktionsteam efter fyra och ett halvt år.

Mikael Fastén ansluter till NREP – får en ledande roll inom transaktioner i Sverige med fokus på investeringar inom flertalet segment.

Ämnen i artikeln:

SvepetNREPSavills

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


Fondjätten NREP stärker sitt svenska team med Mikael Fastén från Savills. Fastén, får enligt bolaget, en ledande roll inom transaktions- och inkubationsteamet som i dag arbetar med bland annat stadsdelscentrum, lättindustri, hotell och nya affärsområden.

Läs mer: Han blir ny partner på NREP – ska driva bolagets tillväxt internationellt 

NREP:s nyrekrytering har en gedigen erfarenhet med 25 år inom den kommersiella fastighetsbranschen. Han har varit med och genomfört transaktioner inom ett flertal fastighetssegment och kommer närmast från en roll som director för Savills transaktionsteam. Dessförinnan var Fastén head of capital markets på CBRE. 

Han ansluter till sin nya arbetsgivare den 2 maj. 

– Särskilt lockas jag av NREP:s nyfikenhet kring nya tankesätt, det tydliga hållbarhetsarbetet och bolagets långsiktiga fokus. Det ska bli roligt att bidra i det arbetet, säger Mikael Fastén.

Läs mer: NREP går från Cobblestone till Newsec i Danmark 

På mindre än två år har NREP fördubblat antalet medarbetare till över 500 personer fördelat på åtta länder. I Sverige är prognosen att rekrytera ytterligare 60 personer i år.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev