Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Nordr plockar ny projektchef från byggbranschen

Publicerad: 19 augusti 2022, 08:57

Foto: Getty Images

Nordr värvar Jonas Karlsson som ny projektchef för södra Sverige. Han kommer närmast från Peab och tillträdde i mitten av augusti.


Ämnen i artikeln:

NordrSvepet

– Jonas har gedigen kunskap om entreprenadverksamhet, vilket gör oss både starka som beställare och än skarpare i själva genomförandet, kommenterar Louise Palm, regionchef för Nordr i syd.

Jonas Karlsson har arbetat i byggbranschen i princip hela sitt yrkesliv, först som snickare i Småland, därefter på Skanska i Stockholm där han var produktionsledare. De senaste sju åren har han haft olika chefsroller på Peab i Skåne. 

– Det ska bli spännande att se saker från beställarsidan efter att ha varit utförare i många år. Här tror jag att jag kan bidra med en hel del erfarenheter. Dessutom tycker jag Nordr känns som ett bra och intressant bolag med spännande projekt, duktiga människor och en bra inställning, kommenterar han.

Jonas Karlsson bor i Helsingborg och kommer att vara stationerad vid Nordrs kontor i Malmö.

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

NordrSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.