Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Nordic PM växer igen - tar in sex nya

Publicerad: 24 mars 2020, 13:38

Nordic PM växer och tar in sex nya medarbetare inom förvaltning till huvudkontoret i Stockholm och till lokalkontoren i Södertälje, Helsingborg och Trelleborg.


De nya personer som Nordic PM tar in är:

Jennifer Sander, ny förvaltningsadministratör på huvudkontoret i Nacka. Hon kommer närmast från en roll inom ekonomi och kundtjänst på Swedol.

Magnus Hedberg, ny teknisk förvaltare i Södertälje. Han kommer närmast från byggsektorn där han bland annat jobbat som konsult med våra fastigheter i Södertälje.

Läs även: Nordic PM nyanställer igen – tagit in 25 personer i år

Malin Eklund, ny kommersiell förvaltare på kontoret i Nacka. Hon kommer senast från en roll som förvaltare på Stockholmshem.

Thomas Olofsson och Sebastian Gillisson, nya drifttekniker på Nordic PM:s lokalkontor i Helsingborg. Thomas Olofsson kommer senast från Prenad/Bravida i Ängelholm och Sebastian Gillisson från en roll som ventilationsmontör hos EKM.

Paul Borg, ny drifttekniker i förvaltningsuppdraget för Point Properties och ska vara verksam i Valengallerian i Trelleborg. Han kommer från Dreamwork där han hade motsvarande tjänst i samma fastighet.

- Det är glädjande att Nordic PM växer och att vi får möjlighet att knyta till oss dessa kompetenta medarbetare till våra uppdrag, säger vd Jeanette Öhrn i ett pressmeddelande.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.