Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Nordic PM nyanställer två inom förvaltning

Publicerad: 10 december 2020, 11:07

Nordic PM har anställd två nya medarbetare, Maja Olsson och Tomy Blomberg. Maja Nilsson blev nyligen blivit examinerad fastighetsförvaltare från Newton Yrkeshögskola och har praktiserat på Nordic PM. Tommy Blomberg har bred erfarenhet av att jobba inom el-området och har tidigare arbetat för bland andra Electrolux och Arla Foods.

Foto: Nordic PM

Nordic PM har nyanställt inom förvaltning och drift i Helsingborg och Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Nordic PM

Helsingborgskontoret har sedan den 16 november stärkts upp med Maja Olsson i rollen som förvaltningsassistent som kommer att koncentrera sig på de fastigheter som Nordic PM förvaltar på uppdrag av Offentliga Hus. 

Läs även: Nordic PM anställer två nya personer till kontoret i Nacka

Sedan 23 november har Tommy Blomberg rollen som drifttekniker i Stockholm vars huvuduppgift är driften av fastigheterna Tackan och Vilunda, som Nordic PM förvaltar åt Nyfosa sedan 1 december. 

Läs även: Stort säljbolag hyr in sig på Gärdet i Stockholm när Nordic PM hyr ut 

”Vi är väldigt tacksamma och glada över att fortsätta växa och kunna erbjuda drivna och kompetenta personer en plats hos oss trots omständigheterna i världen just nu”, säger vd Jeanette Öhrn i en kommentar.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Nordic PM

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.