Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Nischer Properties får ny CFO

Publicerad: 17 augusti 2022, 15:20

Foto: Delmaine Donson

Bolagets styrelse träffade under onsdagen en överenskommelse med Petter Ström som lämnar bolaget efter två år och utsågs hans efterträdare.


Ämnen i artikeln:

Nischer PropertiesSvepet

Styrelsen har utsett Ludvig Fredriksson till ny CFO från den 5 december, som även kommer att ingå i koncernledningen. 

– Vi tackar Petter Ström för det fina arbete han gjort under sin tid i Nischer Properties och önskar honom lycka till i sin nya roll. Petter kommer att fortsätta sitt arbete fram till första november. Jag ser framemot att fortsätta arbetet tillsammans med Ludvig som har en mycket bra erfarenhet från olika roller inom fastighet och finans, kommenterar bolagets vd David Aspehult.

Ludvig Fredriksson har masterexamen i redovisning från Göteborgs universitet och kommer senast från bostadsutvecklaren Patriam, där han varit CFO. Dessförinnan har han bland annat arbetat på Cushman & Wakefield som Associate inom Capital Markets och  Strawberry Properties som Business Controller. 

– Nischer befinner sig i ett spännande och expansivt läge med starka huvudägare. Jag är tacksam för förtroendet och ser framemot att fortsätta utveckla bolaget och finansfunktionen, kommenterar Ludvig Fredriksson.

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Nischer PropertiesSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.