Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

NIRAS rekryterar

Publicerad: 28 februari 2014, 14:20

Affärsområde PRCO anställer två nya medarbetare i Stockholm samt tre till Göteborgskontoret.


Ämnen i artikeln:

Niras

På kontoret i Göteborg har Anders Johansson, Lena Wattman samt Frida Hallin börjat.

Anders Johansson är senior projektledare med erfarenhet av uppdrag för bland annat Trafikkontoret i Göteborg och Trafikverket i samband med infrastrukturprojekt. Lena Wattman var tidigare teknisk förvaltare och projektledare inom ISS Facility Services och kommer på NIRAS att arbeta med ekonomistyrning i större uppdrag samt projektledning. Frida Hallin är utbildad arkitekt och kommer, efter några års utlandsvistelse, senast från Gajd Arkitekter. Inom NIRAS kommer hon i första hand att  arbeta i tidiga skeden med fastighetsutveckling samt i uppdrag i samband med lokalanpassningar.

På kontoret i Stockholm börjar två nya konsulter, Helén Serner och Sabina Wallander, under mars och april.

Helén Serner är senior projektledare som närmast kommer från Projektengagemang. Hon kommer primärt att arbeta som senior byggprojektledare och kontrollansvarig enligt PBL.

Sabina Wallander kommer närmast från Workman Event och har även arbetat hos Coor Service Management. Hon kommer att vara verksam som byggledare och biträdande projekteringsledare.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Niras

Ämnen i artikeln:

Niras

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.