Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Niras rekryterar till alla affärsområden

Publicerad: 6 september 2013, 05:02

Under de senaste månaderna har Niras anställt 9 nya medarbetare. Rekryteringar sker till samtliga affärsområden och till kontoren i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö.


Ämnen i artikeln:

Niras

– Vi ser en positiv utveckling i flera av våra affärsområden och det är verkligen roligt att hälsa alla nya medarbetare välkomna till oss. Utöver de vi nu anställer söker vi också projektledare till strategiska satsningar inom sjukvårdsprojekt och inom vatten och klimat, säger Markus Davelid, vd, i ett pressmeddelande.

I Malmö börjar Håkan Månsson inom Byggprojektledning och på miljösidan, Linn Annerfeldt.
På kontoret i Stockholm kommer Emelie Larsson och Fredrik Holgersson att arbeta inom Byggprojektledning. Inom den internationella verksamheten har Goncalo Carneiro och Khalil Ansara anställts.

I Göteborg ska Lena Gustafsson arbeta med Hyresgästrådgivning och på Byggprojektledningssidan anställs Anders Johansson. Kontoret i Linköping har förstärks inom Miljö genom Leyla Sharifian.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Niras

Ämnen i artikeln:

Niras

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.