Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Nina Ekman till Archus

Publicerad: 3 februari 2019, 13:26

Nina Ekman.

Archus har anställt Nina Ekman till tjänsten som marknads- och kommunikationschef. Det rör sig om en ny funktion på företaget och stort fokus kommer att ligga på utveckling och förädling av varumärket. Hon kommer även att ta en plats i bolagets koncernledning.


Ämnen i artikeln:

ArchusNewsec

Archus har anställt Nina Ekman till tjänsten som marknads- och kommunikationschef. Det rör sig om en ny funktion på företaget och stort fokus kommer att ligga på utveckling och förädling av varumärket. Hon kommer även att ta en plats i bolagets koncernledning, enligt ett pressmeddelande från Archus.

Närmast kommer Nika Ekman från Newsec där hon arbetat som senior kommunikationskonsult och dessförinnan var hon marknadschef på Concent men har även haft liknande roller hos DTZ och Colliers. Hon tillträder sin nya tjänst 1 mars.

– Rekryteringen är en del av vår tillväxtstrategi. Våra uppdragsgivare och samarbetspartner förtjänar den bästa kommunikationen och relationen med oss och jag är glad att kunna presentera en så nytänkande och energifull person som Nina. Tillsammans kommer vi att utveckla våra förtjänade och egna kanaler där vi kan föra en pågående dialog med marknaden, säger Johnnie Pettersson, koncern VD och grundare av Archus, i en kommentar.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

ArchusNewsec

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.