Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Nils Styf blir ny vd på Hemsö

Publicerad: 1 juni 2016, 04:38

Nils Styf är vd på Hemsö.

Foto: Citycon.

Styrelsen i Hemsö har utsett Nils Styf till ny vd på bolaget, efter att nuvarande vd Per Berggren annonserade sitt avhopp tidigare i vår. Styf kommer närmast från Citycon där han är Chief Investment Officer.


Ämnen i artikeln:

Nils StyfHemsö FastigheterCitycon

Styrelsen i Hemsö har utsett Nils Styf till ny vd på bolaget, efter att nuvarande vd Per Berggren annonserade sitt avhopp tidigare i vår. Styf kommer närmast från Citycon Oyj där han är Chief Investment Officer.

Det var i mitten av mars som Per Berggren meddelade att han slutar på bolaget, men att han stannar som längt till årsskiftet, eller till man hittar en ersättare. Rekryteringsprocessen har pågått sedan dess.

Valet faller alltså på Nils Styf. I dagsläget ansvarar han för Citycon Oyjs investerings- och projektutvecklingsverksamhet i Norden och Baltikum. Han har tidigare arbetat på Merrill Lynch, Deutsche Bank, Doughty Hanson & Co och Areim.

– Nils har en gedigen erfarenhet av både den svenska och europeiska fastighetsmarknaden. Tillsammans med Hemsös övriga medarbetare kommer han att kunna ta bolaget till ytterligare en nivå, i både Sverige och utomlands, säger Hemsös styrelseordförande Pär Nuder.

Nils Styf tillträder under senhösten. Till dess kvarstår Per Berggren som vd.

– Hemsö är ett välskött bolag med långsiktiga och starka ägare. Jag är glad över att ha fått styrelsens förtroende att driva bolaget vidare, säger Nils Styf.

Maria Nordlander

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.