Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Nicander: “Han blir en viktig kugge”

Publicerad: 30 september 2019, 13:10

Mikael Nicander.

Foto: Stendörren.

Stendörren Fastigheter anställer Ted Mattsson som projektutvecklingschef med start i november.


Ämnen i artikeln:

Mikael NicanderStendörren Fastigheter

Stendörren Fastigheter anställer Ted Mattsson som projektutvecklingschef med start i november. “Han blir en viktig kugge i bolagets fortsatta tillväxtresa”, säger Mikael Nicander, vd på Stendörren Fastigheter, i ett pressmeddelande.

Ted Mattsson kommer närmast från en roll som regionchef på Serneke Projektutveckling, där han ansvarat för Stockholmsregionen, och tillträder sin nya tjänst den 4 november. Han kommer även att ingå i företagets ledningsgrupp.

– Hans erfarenhet från stora komplexa byggprojekt blir en värdefull förstärkning av Stendörren Fastigheters projektutvecklingskompetens. Jag är mycket glad att välkomna honom till oss och han blir en viktig kugge i bolagets fortsatta tillväxtresa, säger Mikael Nicander, vd på Stendörren Fastigheter, i ett pressmeddelande.

Mattsson har mer än 20 års erfarenhet av fastighetsutveckling i olika ledande befattningar, på bland annat Oscar Properties, Steen och Ström Sverige och SGA Fastigheter AB.

Teresa Ahola

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.