Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Newsec värvar ny kundansvarig

Publicerad: 5 oktober 2017, 06:13

Foto: Dreamstime.

Newsec växer och värvar ny kundansvarig till Folksamuppdraget, John Forselius, som tidigare arbetat på AP Fastigheter, Vasakronan och som vd på Dombron, nuvarande Rikshem. “John är helt rätt person”, säger Mattias Johansson på Newsec.


Ämnen i artikeln:

FolksamNewsec

Newsec har samarbetat med Folksam i 10 år och förvaltar i dag hela deras svenska fastighetsbestånd. Nu anställer bolaget John Forselius som ny kundansvarig i Folksamuppdraget och ersätter därmed Anders Albrektsson som går in i en roll som förvaltningschef i Sverige. John kommer närmast från en egen konsultverksamhet.

– Jag är övertygad om att John Forselius, med sin erfarenhet av affärsmässig förvaltning av både bostäder och lokaler, i kombination med sitt ledarskap, kommer att bidra till och leda den utvecklingen, säger Lars Johnsson Fastighetsdirektör på Folksam, i ett pressmeddelande.

John Forselius har lång branscherfarenhet och djup kunskap inom förvaltning med tidigare positioner på AP Fastigheter, Vasakronan och som vd på Dombron, nuvarande Rikshem.

– John är helt rätt person att vidareutveckla de relationerna samtidigt som vi nu lyfter ytterligare en nivå i och med att Anders kommer att jobba med att utveckla leveransen, både vad gäller befintliga och nya kunder, säger Mattias Johansson, chef Newsecs svenska förvaltningsverksamhet, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

FolksamNewsec

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.