fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Newsec toppar laget inom Investment Management

Publicerad: 30 augusti 2023, 06:11

Foto: Pressbild, Newsec

Newsec upprättar ett advisory board för affärsområdet Investment Management som ska arbeta med potentiella affärsmöjligheter. Den nya enheten fylls med näringslivsprofiler.

Ämnen i artikeln:

SvepetMax Barclay

R


Bakgrunden är de stora utmaningarna som världen står inför. "Det finns en mängd frågor och megatrender som direkt och indirekt påverkar fastigheters livscykel", skriver bolaget i ett pressmeddelande.

De som kliver på den nya enheten är Kerstin Hessius, tidigare vice Riksbankschef och med chefspositioner på AP3, Stockholmsbörsen och privata banker, Klas Eklund, tidigare chefsekonom på SEB och expert på ekonomisk politik som har lett flera framstående kommittéer och utredningar, Henrik Steinbrecher, med 25 års erfarenhet från ledande befattningar på PwC, inklusive Territory Senior Partner för PwC, Lars-Åke Tollemark, tidigare bland annat nordisk VD på URW, samt Patrik Hall, tidigare bland annat vd för Heimstaden.

– Ovissa tider kräver ett långsiktigt perspektiv. Trender och marknader tenderar att förändras, och därför är jag stolt och hedrad över att vi lyckats attrahera en sådan senior grupp personer. Med deras expertis och unika kunskap kommer både Newsec och våra kunder att få ökad förståelse och mervärde över alla områden och investeringsmöjligheter", säger Max Barclay, vice koncernchef Newsec.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev