Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Newsec tar från Skanska till capital markets

Publicerad: 30 augusti 2022, 12:55

Anna Hedin, Niklas Engberg och Oliver Stiernström till Newsec.

Newsec rekryterar Anna Hedin som associate director samt Niklas Engberg och Oliver Stiernström som associates.


Ämnen i artikeln:

NewsecSvepetSkanska

Newsec skriver i ett pressmeddelande att de upplever en fortsatt aktiv transaktionsmarknad och stor efterfrågan på rådgivning från kunderna. 

– Rekryteringarna ligger i linje med vår fortsatta expansion och ambition att ytterligare utveckla vårt erbjudande, kommenterar Dan Sandstedt, head of capital markets på Newsec.

Läs mer: Relier tar in ny kraft på uthyrningssidan  

Anna Hedin har över tio års erfarenhet som projektledare på Skanska commercial development och Sweco där hon tidvis varit stationerad i Oslo, London och Dubai.

– Jag ser fram emot att bli en del av Newsecs starka rådgivningsteam och dess fortsatta utveckling. Genom min bakgrund och internationella erfarenhet hoppas jag kunna bidra med ytterligare kompetens samt skapa värde för både befintliga och nya kunder, kommenterar hon. 

Niklas Engberg kommer närmast från Handelsbanken där han arbetat med företags- och fastighetsfinansiering. Oliver Stiernström är nyexaminerad från KTH efter genomförd Master inom fastighetsekonomi.

Läs mer: Oväntade comebacken – återvänder efter att storsatsningen skrotades 

Newsec Capital Markets har i dag trettio medarbetare på den svenska marknaden med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

NewsecSvepetSkanska

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.