Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Newsec rekryterar sju nya medarbetare

Publicerad: 13 februari 2018, 12:00

Newsec anställer sju nya medarbetare till sin projektavdelning, efter att under 2017 ställt om strategin till att ha mer kompetens in-house.


Ämnen i artikeln:

Newsec

Newsec anställer sju nya medarbetare till sin projektavdelning.

Det var i samband med att Mikael Lockner under våren förra året tog över ansvaret för projektavdelningen som man la om strategin, och fokus lades på att bygga kompetens in-house, istället för att vara beroende av underkonsulter. Strategiomställningen har resulterat i att man nu är upp i 20 medarbetare.

– För mig är det självklart att vi ska ha ett övergripande ägandeskap för hela processen när vi jobbar i projekt och med de tunga rekryteringar vi gjort under 2017 och 2018 står vi väl rustade att bli marknadens förstahandsval, säger Mikael Lockner.

De nyrekryterade under det senaste kvartalet är Johanna Bosson Berg, Projektchef, Freddie Övergård, Projektchef, Mikael Kaarre, Projektledare, Niklas Billing, Projektledare, Charlotte Enjin, Projektledare, Frida Lundgren, Projektcontroller och Karin Tolling, Projektkoordinator. De kommer att vara placerade i Stockholm, Malmö och Helsingborg.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Newsec

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.