Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Newsec rekryterar HR-chef från svensk klädjätte

Publicerad: 21 juni 2022, 09:37

Tomas Lindén ansluter till Newsec.

Newsec rekryterar Tomas Lindén som chief HR officer. Lindén har en bred internationell erfarenhet – bland annat från en välbekant svensk klädjätte.

Ämnen i artikeln:

SvepetNewsec

R


Tomas Lindén kommer närmast från H&M Group där han haft roller som transformation lead och global HR-chef.

Innan dess har han arbetat i olika roller kopplat till HR, transformation och strategi på bland annat EQT, Whirlpool Corporation och Boston Consulting Group.

Läs mer: Kundupplevelse i fokus när Eric Johansson växlar upp på Newsec 

– Vår målsättning är att transformera fastighetsbranschen och med Tomas kombination av gedigen kompetens och tidigare erfarenheter kommer han att vara en viktig pusselbit i att leda arbetet med att utveckla och behålla branschens bästa talanger samt attrahera medarbetare med nya kompetensområden, kommenterar Patrik Attemark, vd, Newsec.

Läs mer: ”Det är top of mind för alla fastighetsägare” – Christoffer Börjesson om den hetaste digitaliseringstrenden

Newsec lanserade i slutet av 2021 en intensifierad europeisk tillväxtstrategi. Med fler än 2 400 medarbetare inom de fyra affärsområdena property asset management, advisory, investment management och tnergy Transition är Newsec den största aktören i Norden och Baltikum.

Tomas Lindén tillträder sin nya tjänst 1 september 2022.

– Jag ser fram emot att bli en del av detta framgångsrika team med en spännande strategi och tydlig plan för att bidra till en mer hållbar och klimatsmart framtid inom fastighetssektorn. Våra medarbetare är givetvis avgörande för att lyckas med detta, kommenterar Tomas Lindén. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev